Páginas

Translate

viernes, 17 de mayo de 2013

Mini-àlbum
Bones! Descarregant fotògrafes de la meva càmera acabo de trobar l’àlbum que li vaig regalar a la meva parella pel nostre setè aniversari. Per tal, de no oblidar totes les tècniques d’scrapbooking que havia aprés, vaig decidir fer un mini àlbum on les recollís totes.

Buenas! Descargando fotógrafas de mi Cámara acabo de encontrar el álbum que le regalé a mi pareja por nuestro séptimo aniversario. Para no olvidar todas las técnicas de scrapbooking que había aprendido, decidí hacer uno mini álbum dónde las recogiera todas.

Aquest mini és diu: Què em fa feliç? I vaig descriure a través de fotografies set coses que em fan feliç i que ell ha fet.
 

Éste mini se titula: ¿Qué me hace feliz? Y describí a través de fotografías siete cosas que me hacen feliz y que él ha hecho. 

Per la portada vaig triar un paper de fades d’uns colors molt romàntics, llaços de colors i una fotografia meva de l’època més feliç de la meva vida. La cara interior de la portada vaig estampar-la amb tintes Distress, realitzant una estampació 
“a l’aigua”.

Para la portada elegí un papel de hadas de unos colores muy románticos, lazos de colores  y una fotografía mía de la época más feliz de mi vida. La cara interior de la portada la estampé con tintas Distress, realizando una estampación “al agua”.

Per tal de realitzar aquesta pàgina vaig utilitzar tintes Distress per pintar el cor i vaig fer servir Embossing calent per realitzar el seu voltant.

Para realizar ésta página utilicé tintas Distress para pintar el corazón y usé Embossing caliente para realizar su contorno.


1 comentario:

  1. Molt tendre. Com sé que els inicis són molt durs, vine al meu blog, tens un regalet!!

    ResponderEliminar