Páginas

Translate

domingo, 5 de mayo de 2013

Àlbum en acordió/ Álbum en acordeónAquest és un dels àlbums més fàcils de fer, un àlbum d’scrapbooking petit i amb la gran capacitat de posar-hi un mínim de sis foto, ideal per regalar. A continuació us penjo l’esquema de l’estructura, perquè ho veieu més fàcil si voleu fer-lo.


Éste es uno de los álbum más fáciles de hacer, un álbum de scrapbooking pequeño y con la gran capacidad de poner un mínimo de seis fotos, ideal para regalar. A continuación os cuelgo el esquema de la estructura, para que sea más fácil de entender, si es que queréis hacerlo.

Àlbum excursió al Castanyer gran del Cuc

Àlbum acordió/ Álbum acordeón

Per fer aquest tipus d’àlbum necessites:
 -Una cartolina de 30x30 o paper d’scrap
- Goma d’enganxar o cinta doble car
- 6 quadrats de paper decorat o d’altres colors de 15x10
- 2 quadrats de 15x10 diferents als altres, ja que seran les portades.

Para poder hacer éste álbum necesitas:
- Una cartulina de 30x30 o papel de scrap.
- Pegamento o cinta de doble cara.
- 6 cuadrados de papel decorado de 15x 10
- 2 cuadrados de 15x10 diferentes a los otros, ya que serán nuestras portadas.

Ara només cal doblegar la cartolina per la meitat, als 15 cm. Tot seguit doblegarem dues vegades el paper en vertical, una vegada als 10 i l’altre als 20 cm, per tal que quedin 6 quadrats, cada un de 10x15 cm.

Ahora sólo tenemos que doblar la cartulina por la mitad a los 15 cm. Después doblamos dos veces el papel en vertical, una vez a los 10 cm i la otra a los 20, para que queden 6 cuadrados, cada uno de 10x15cm.

Després, tallarem en vertical les dues línees i tindrem tres tires de dos quadrats.

Después, cortaremos en vertical las dos líneas y tendremos tres tiras de dos cuadrados cada una.
Ara només cal enganxar-les una sobre l’altre de la següent manera i decorar-lo al nostre gust… enganxar els quadrats estampats, les portades, una cinta per tancar si volem, les fotos, etc.

Ahora sólo tenemos que pegarlas una sobre la otra de la siguiente manera y decorarlo a nuestro gusto. Pegamos los cuadrados estampados, las portadas, una cinta para cerrar si queremos, etc.No hay comentarios:

Publicar un comentario