Páginas

Translate

lunes, 1 de julio de 2013

cuaderno viaje

(cat)Bones! Avui us vaig a ensenyar a fer un mini quadern de notes exprés en menys de 15 minuts podeu tenir-ho enllestit!
Quantes vegades heu anat de viatge i al intentar muntar l'àlbum no us recordeu on havíeu anat el primer dia? Com es deia aquell poble o monument? O no trobeu aquella etiqueta, got o tiquet que havies guardat per posar a l'àlbum? Segur que moltes vegades!! Per això i perquè a mi també m'ha passat, aquest any he decidit fer un quadern de notes que portaré a la bossa durant el meu viatge i adjuntaré  al meu àlbum una vegada el  tingui fet.
Aquest quadern no és més que un bloc de notes on apuntaré cada dia on hem estat, que hem vist, guardaré en el sobre interior aquells tiquets de record i anotaré totes aquelles anècdotes que succeeixin durant el dia.


(cast)¡Buenas! Hoy os voy a enseñar a hacer un mini cuaderno de notas exprés ¡En menos de 15 minutos podéis tenerlo listo!
¿Cuántas veces habéis ido de viaje y al volver e intentar montar el álbum no os acordabais de dónde habías ido el primer día? ¿Cómo se llamaba aquel pueblo o monumento? ¿O no encontráis aquella etiqueta, baso o ticket que habías guardado para poner en el álbum? ¡¡Seguro que muchas veces!! Por eso y porque a mí también me ha pasado, éste año he decidido hacer un cuaderno de notas que llevaré en el bolso durante mi viaje y adjuntaré en mi álbum una vez lo tenga hecho.
Este cuaderno no es más que un bloc de notas donde apuntaré al final de cada día dónde hemos estado, que hemos visto, guardaré en el sobre interior aquellos tickets de recuerdo y anotaré todas aquellas anécdotas que sucedan durante el día.







¿cómo se hace?
 com es fa?



1 comentario:

  1. Que idea tan original!! Me encanta!! Te sigo desde ahora, si te quieres pasar por mi blog ( lo acabo de abrir) nereatoledo.blogspot.com un besoo!!

    ResponderEliminar