Páginas

Translate

jueves, 25 de abril de 2013

Targeta naixement i quadre





Fa uns dies la meva sogra em va encarregar fer-li una targeta per un nadó acabat de néixer i aquest va ser el resultat :) per ser el primer “encàrrec” que he fet a quedat prou bé oi?


Hace unos días mi suegra me encargo hacerle una postal para un bebé recién nacido y éste fue el resultado :) para ser el primer “encargo” que hago a quedado bastante bien ¿verdad?



                  perdoneu per la qualitat de la foto..


També, fa uns dies, una amiga va demanar-me ajuda per poder fer un regal personal i original a una recent mare . Així que després de molt pensar vam decidir fer-li un quadre per l’habitació del bebè, d’aquesta manera vaig iniciar-la al món del scrapbooking i amb tres papers, un parell de segells, una cinta i unes lletres de cartró va fer aquest senzill quadre.


También, hace unos días, una amiga me pidió ayuda para hacer un regalo original y personal a una reciente madre. Así que después de pensar mucho decidimos hacerle un cuadro para la habitación del bebé, de esta manera la inicie al mundo del scrapbooking y con tres papeles, un par de sellos, una cinta y unas letras de cartón hizo este sencillo cuadro.








No hay comentarios:

Publicar un comentario