Páginas

Translate

martes, 30 de abril de 2013

Àlbum Benvingut




Us presento el meu primer àlbum de fotos enquadernat! Vaig trobar per Internet com enquadernar un àlbum com un llibre i ho he intentat fer… Aquest és el resultat.


Os presento ¡Mi primer álbum de fotos encuadernado! Encontré por internet como encuadernar un álbum al estilo libro y lo he intentado hacer…éste es el resultado.











jueves, 25 de abril de 2013

Targeta naixement i quadre





Fa uns dies la meva sogra em va encarregar fer-li una targeta per un nadó acabat de néixer i aquest va ser el resultat :) per ser el primer “encàrrec” que he fet a quedat prou bé oi?


Hace unos días mi suegra me encargo hacerle una postal para un bebé recién nacido y éste fue el resultado :) para ser el primer “encargo” que hago a quedado bastante bien ¿verdad?



                  perdoneu per la qualitat de la foto..


També, fa uns dies, una amiga va demanar-me ajuda per poder fer un regal personal i original a una recent mare . Així que després de molt pensar vam decidir fer-li un quadre per l’habitació del bebè, d’aquesta manera vaig iniciar-la al món del scrapbooking i amb tres papers, un parell de segells, una cinta i unes lletres de cartró va fer aquest senzill quadre.


También, hace unos días, una amiga me pidió ayuda para hacer un regalo original y personal a una reciente madre. Así que después de pensar mucho decidimos hacerle un cuadro para la habitación del bebé, de esta manera la inicie al mundo del scrapbooking y con tres papeles, un par de sellos, una cinta y unas letras de cartón hizo este sencillo cuadro.








miércoles, 24 de abril de 2013

26 de febrer



Aprofito avui també per ensenyar-vos la postal que vaig regalar-li a la meva parella pel nostre aniversari. Espero que us agradi :)


Aprovecho hoy también para enseñaros la postal que le regale a mi pareja para nuestro aniversario. Espero que os guste :)





Sant Jordi!



Aquest 23 de febrer igual que el passat vaig obrir una paradeta de roses amb uns amic de la uni. Al igual que l'any passat vaig decidir decorar les roses amb una mica d'scrap, per tal que fossin prou diferents i originals. Aquí us penjo unes fotos:



Este 23 de febrero al igual que el año pasado abrí una parada de rosas con unos amigos de la uni. Al igual que el año pasado decidí decorar las rosas con un poco de scrap, para que fueran bastante diferentes y originales. Aquí os cuelgo unas fotos:











Tanmateix, aquest any he participat en el millor repte del món de 3Flowers, vaig fer unes postals ben senzilles i uns punts de llibre pels nens i nenes de l'hospital Sant Joan de Déu.



Además, este año he participado en el mejor reto del mundo de 3flowers, hice unas postales muy sencillas i unos marcadores de libros para los niños y niñas del hospital San Juan de Dios.